Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Soner Çetin’den asfalt denetimi...

Soner Çetin’den asfalt denetimi...

Soner Çetin’den asfalt denetimi...

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin Belediyeevleri Mahallesi’nde sürdürdügü asfalt çalismalarini denetledi. Mahallenin kentsel dönüsüm alani oldugunu hatirlatan Baskan Soner Çetin, “Buna karsin hemsehrilerimizin magdur olmamasi için özellikle toplu tasima güzergahi olan yollari asfaltliyoruz” dedi.

 

Ilçede büyük bir asfalt hamlesi baslatan Çukurova Belediyesi ekipleri çalismalarini Belediyeevleri Mahallesi’nde yogunlastirdi. Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin sürdürdügü asfalt çalismalarini denetledi, çalismalarla ilgili bilgi aldi. Isçilerle birlikte yemek yiyen Baskan Soner Çetin, Çukurova’da asfaltsiz yol birakmayacaklarini açikladi.

 Baskan Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nin kentsel dönüsüm alani oldugunu hatirlatarak, “Buralar yikilacak. Buna karsin hemsehrilerimizin magdur olmamasi için özellikle dolmus güzergahlarini asfaltliyoruz. Mevsim kosullari elverdigi ölçüde asfalt çalismalarimiz devam edecek. Emek veren tüm çalisanlarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

 

Belediyeevleri Mahallesi sakinlerinden biraz daha sabir isteyen Baskan Soner Çetin, “Ekonomik krizden dolayi kentsele dönüsümü gerçeklestirmek için yüklenici firma bulma sikintisi çekiyorduk. Ancak bu konuda çesitli firmalarla görüsmeler yapiyoruz. Yakinda bunun ayrintilarini açiklariz. Proje tamamlandiginda Belediyeevleri Adana’nin en çagdas mahallesi olacak” seklinde konustu.

Belediyeevleri Mahallesi Muhtari Yemliha Yücel de yapilan hizmetlerden dolayi Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’e tesekkür etti.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli